Skoči na glavno vsebino

Člani turističnega krožka smo tudi letos sodelovali na tekmovanju Turizmu pomaga lastna glava. Tema letošnjega tekmovanja je bila FESTIVAL NAJ BO. Najprej smo morali pripraviti turistično projektno nalogo. V njej smo predstavili zanimiv festival za otroke, ki smo ga poimenovali CICIVAL. Odvijal bi se v mesecu juniju pri Benetiču na Vinici ob reki Kolpi. Nalogo smo v oceno oddali že konec meseca januarja. V mesecu februarju in v prvi polovici meseca marca smo se intenzivno pripravljali na predstavitev našega projekta na turistični stojnici, a je bila le-ta zaradi epidemije koronavirusa odpovedana.

Pred štirinajstimi dnevi so nam iz Turistične zveze Slovenije sporočili, da moramo namesto stojnice posneti film oziroma video spot v dolžini 180 sekund.

Znašli smo se pred težko nalogo, saj se večina učencev še vedno šola na daljavo, poleg tega pa je bilo za snemanje filma zelo malo časa. A kljub temu smo se znašli in ustvarili filmček, s katerim smo obiskovalce povabili na naš festival. V njem so nastopili člani turističnega krožka, brata Gregor in Peter Kmetič, šestošolka Špela Škof in učiteljica prvega razreda Nada Cvitkovič. Nekaj utrinkov iz snemanja si lahko ogledate spodaj v galeriji slik.

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost