Skoči na glavno vsebino

V mesecu marcu in aprilu smo imeli šestošolci dva tehniška dneva.

Prvega smo izvedli v petek, 29. marca 2024, ko smo imeli EKO dan, ki je bil sestavljen iz dveh delov. V prvem delu smo v šoli iz odsluženih majic ustvarjali različne izdelke med katerimi so prevladovali obeski za ključe.

V drugem delu Ekodneva smo odšli v staro mestno jedro Črnomlja, kjer smo se udeležili dogodka “KK je fejst zero waste”, ki so ga organizirali dijaki in učitelji SŠ Črnomelj v sodelovanju z zunanjimi partnerji. Na dogodku smo si najprej ogledali EKO prireditev, kateri je sledilo delo po delavnicah na različnih stojnicah. V okviru dogodka smo lahko učenci tudi izmenjali ali prinesli še uporabna oblačila, obutev, igrače …

Drugi tehniški dan pa se je zgodil v ponedeljek, 8. aprila 2024, ko sta nas obiskali prijazni predavateljici iz organizacije Safe.si. V okviru predavanja in delavnic sta nam predstavili poučne in koristne nasvete s področja Zasebnost na spletu in družabna omeržja ter Prekomerna raba sodobnih tehnologij. Slišali ter naučili smo se veliko novega in zanimivega, dan pa končali v igrah na prostem.

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost