Skoči na glavno vsebino

V četrtek, 29. 9. 2022, je bilo na naši šoli šolsko tekmovanje iz logike. Udeležilo se ga je 28 učencev od 3. do 7. in iz 9. razreda. Tekmovalce so na reševanje tekmovalnih nalog pripravljale mentorice Ana Plut (3. razred), Barbara Pezdirc (4. in 5. razred) in Romana Kočevar (6. – 9. razred).

Najuspešnejši učenci od 3. do 7. razreda so osvojili bronasto priznanje. Ti učenci so: Julij Štefanič, Aljaž Vardjan, Zara Porić in Nejc Butala iz 3. razreda, Patrik Weiss iz 4. razreda, Jan Kuzma iz 5. razreda, Gregor Kmetič iz 6. razreda ter Luka Hribernik, Sofija Despotović in Domen Aš iz 7. razreda.

Učenci 9. razreda Aleksej Aš, Gašper Spreizer, Nejc Malerič in Adrijan Jakša so bili pri reševanju nalog zelo uspešni. Vsi štirje so dosegli nad 95 % točk in se uvrstili na regijsko tekmovanje, ki bo 22. 9. 2022 na OŠ Grm v Novem mestu.

Državnega tekmovanja, ki bo na isti dan prav tako na OŠ Grm v Novem mestu, se bosta udeležila Luka Hribernik in Sofija Despotović.

Vsem tekmovalcem čestitamo za doseženi uspeh, sedmo- in devetošolcem pa želimo čim boljšo uvrstitev na tekmovanju v Novem mestu.

Romana Kočevar, vodja tekmovanja na šoli

(Skupno 145 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost