Skoči na glavno vsebino

Čeprav je za nami že dober mesec, odkar se učenci in učitelji ne družimo na ustaljen način,  te izredne razmere niso pretrgale naših medsebojnih stikov, prav tako pa smo še naprej aktivni na različnih področjih. Na povabilo Zveze prijateljev mladine Slovenije bo jutri učenec naše šole, David Brezar, preko javljanja v živo sodeloval v radijski oddaji za otroke in mlade Hudo!, ki je vsako soboto na sporedu 1. programa Radia Slovenija. Celotna jutrišnja oddaja bo posvečena letošnji temi Otroškega parlamenta Moja poklicna prihodnost.

Kot smo v mesecu marcu že poročali, je bil David na regijskem otroškem parlamentu izbran za enega izmed desetih delegatov dolenjske regije, ki bi se ta mesec morali udeležiti nacionalnega otroškega parlamenta v veliki dvorani Državnega zbora v Ljubljani. Zaradi razmer je seveda organizator ta dogodek moral odpovedati oziroma prestaviti. Da pa bi mladi vseeno lahko javno povedali svoje mnenje, so nekatere delegate povabili k sodelovanju v prej omenjeni oddaji.

Zatorej vsi vljudno vabljeni k jutrišnjem poslušanju oddaje Hudo!, ki se bo predvajala na 1. programu Radio Slovenija, med 9.05 in 11.00.

Več o sami oddaji si lahko preberete na povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/hudo/ , v živo pa jo lahko spremljate tudi na povezavi: https://radioprvi.rtvslo.si/.

Darjan Grudnik, mentor šolskega parlamenta in skupnosti učencev šole

(Skupno 662 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost