Skoči na glavno vsebino

Naša dnevna rutina postaja vedno bolj zanimiva, zabavna in polna novih dogodivščin. Danes je bilo naše smučanje že zelo dobro. Zjutraj smo za ogrevanje ponovili zavoje in zaustavljanje na lažji progi, nato je sledil prvi izziv. Veliko otrok, ki je včeraj prvič stalo na smučeh, je bilo že pripravljenih za strmejše smučine. Za pomoč smo prosili naše izkušene smučarje, ki so odigrali vlogo inštruktorjev. Vsak od njih je prevzel enega prijatelja in mu pomagal po strmini do štirisedežnice. Sami so jih tudi naučili uporabljati vlečnico. Drug drugemu so pomagali, zato je bilo učenje veliko lažje in hitrejše.

Staršem sporočamo, da hitro napredujemo, saj smo vedno boljši v premagovanju smučarskih podvigov. Čisto vsi smo že bili na vsaj eni vlečnici. Jutri večino otrok čaka nov izziv, proga Orlova glava, ki se nahaja na višini 1682 metrov. Nekateri pa bodo še naprej vadili zavoje na položnejših progah.

Popoldne smo se odpravili ob jezero, kjer smo izvajali kreativne naloge za krepitev uma in mišljenja. Čas do večerje pa smo zapolnili z igranjem različnih družabnih iger.

Zvečer smo izvedli kulturni program na temo jutrišnjega praznika. Spoznavali smo življenje in delo Franceta Prešerna, nato pa zaključili z zabavnimi socializacijskimi igrami za dobre medsebojne odnose.

Jutrišnji državni praznik bo za nas »delovni«, a se zaradi vsega lepega čisto nič ne pritožujemo.

(Skupno 643 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost