Skoči na glavno vsebino

Učenci 9. razreda naše šole so imeli v četrtek, 13. 6. 2019, dopoldne najprej poslovitev od učencev s predajo ključa osmim razredom ter popoldne valeto z naslovom Gremo mi po svoje.

Predaja ključa je bila po malici. Učiteljem, ki so jih učili v 9. razredu, so podarili simpatična darilca, taborne ogenjčke, za učence osmih razredov pa so pripravili izzive, ki so jih morali opraviti, da so dobili ključ. Program so popestrili Jan Škof in Jean Dražumerič z akrobacijami ter učenci devetih razredov s pesmijo Gremo mi po svoje.

Popoldne je bila v telovadnici šole še svečana valeta. Učenci se pod simboličnim naslovom Gremo mi po svoje prelevili v tabornike, lepo so okrasili telovadnico in pripravili pester kulturni program, v katerem so se zahvalili učiteljem in ostalim delavcem šole za trud. Ravnatelj je podelil priznanja in nagrade najuspešnejšim učencem. Knjižno nagrado za odličnost so si tokrat prislužili Jan Škof, Nadja Kočevar, Loti Čufer, Anka Pezdirc, Marina Vrščaj, Neja Količ, Luka Vehovec in Jan Matotek.

(Skupno 1.675 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost