Skoči na glavno vsebino

Osnovna šola Mirana Jarca Črnomelj

Otona Župančiča 8

8340 Črnomelj

T: 07 30 61 770

F: 07 30 61 778

e-pošta: OS-MJarc.crnomelj@guest.arnes.si

_____________________________________________________________________

Spoštovani starši,

na podlagi dopisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter v dogovoru z Občino Črnomelj vam sporočamo, da šola za učence, ki se izobražujejo na daljavo, nudi možnost brezplačnega toplega obroka.

Brezplačni topli obrok pripada učencem, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82€ ( 3. dohodninski razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačen topli obrok pripada tudi učencem, ki so nameščeni v rejniško družino.

Učenci se na topli obrok prijavijo preko šole, le ta pa za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ.

Za prejemanje obroka se morate prijaviti  na šoli, šola pa bo podatke posredovala občini, ki bo določila šolo v občini, ki bo pripravljala obroke.

Hrano boste tisti, ki boste oddali prijave, prevzemali na šoli, ki bo hrano pripravljala. Izjemoma bo občina za učence, ki obroka ne morejo prevzeti na šoli, ki pripravlja obroke, organizirala dostavo.

Podpisano prijavo oddajte v najkrajšem času oz. najkasneje do ponedeljka, 9. 11. 2020, do 8. ure na šoli ali na e-naslov: OS-MJarc.crnomelj@guest.arnes.si

Prijavo izpolnite za vsakega otroka posebej.

Ravnatelj Boris Mužar

***************************************************************************

PRIJAVNICA

Prijavljam učenca ____________________________ iz _______ razreda na brezplačni

(ime in priimek otroka)

obrok v času šolanja na daljavo.

  1. Obrok bom prevzel na šoli
  2. Prosim za dostavo obroka na naslov:_______________________________________

(ustrezno obkrožite)

Obvezno navedite tudi razlog, zaradi katerega obroka ne morete prevzeti na šoli:_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Podpis starša:

_______________________________________

***************************************************************************

Prijavnica (*.pdf)

(Skupno 298 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost