Skoči na glavno vsebino

Pretekli vikend se je zaključil projekt Mladim se dogaja, katerega se je udeležilo tudi 10 naših učencev. V dveh tematskih vikendih so na Podjetniškem inkubatorju Bele krajine v sodelovanju z drugimi učenci in dijaki partnerskih šol aktivno razvijali svoje podjetniške ideje ter produkte, delali na terenu, se učili, kako pripraviti kratko, a učinkovito predstavitev svoje zamisli za stranke, v sklepnem delu pa so svoje produkte predstavili pred tričlansko strokovno komisijo.

Učenci naše šole so dobili nagrado za najbolj inovativno idejo, ki so jo poimenovali Magnetic zip, sami pa so pripravili tudi prototip svoje zamisli, ki so ga vsem sodelujočim na zaključku tudi predstavili. En naš učenec pa je bil tudi del zmagovalne skupine podjetniškega vikenda.

Učencem so ves čas delili nasvete, jih usmerjali in vodili in Matija Goljar, Peter Bruner, mladi mentorji iz Ustvarjalnika, zaposleni na Podjetniškem inkubatorju Bela krajina ter mentorji posameznih šol, sodelujočih v projektu. Delavnice so tako učencem kakor tudi mentorjem služile tudi pri pridobivanju novih znanj, ki jih bomo sedaj uporabljali pri svojem nadaljnjem delu v podjetniškem krožku.

Urška Petric in Darjan Grudnik
mentorja podjetniškega krožka

(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost