Skoči na glavno vsebino

15. junij 2022 je dan, ko šolanje na Osnovni šoli Mirana Jarca zaključuje zelo uspešna generacija. Že njihova letnica rojstva nakazuje na to, kaj je bila rdeča nit letošnje valete – James Bond in tajni agenti. V dopoldanskem programu so za osmošolce pripravili zelo zanimive izzive in poskrbeli za to, da smeha in zabave ni manjkalo. Scenarij za popoldanski del valete je nastajal kar dobra dva meseca, učenci so pri tem pokazali izjemno voljo in pripravljenost za delo. Tudi idejno so veliko prispevali k programu, ki je bil čisto »bondovski«, saj so nam razkrili številne skrivnosti in pokazali spretnosti, ki jih premorejo le dobri tajni agenti.

Za pomoč pri valeti se zahvaljujemo ravnatelju, pomočnici ravnatelja in vsem učiteljem ter tehničnemu osebju, ki so sodelovali pri pripravi valete, zlasti pa učiteljici Evi Starašinič, ki nam je ves čas nudila nepogrešljivo pomoč in podporo, za kar smo jih zelo hvaležni. Ne smemo pa pozabiti tudi na starše, ki so prav tako prispevali pomemben delež k pripravi in izvedbi programa. Robert Strmec je poskrbel za ozvočenje in glasbo, Andrej Kmetič in Matija Štrucelj pa sta skupaj z njim popestrila zaključno pevsko točko.

Danes se generacija bodočih tajnih agentov podaja na novo misijo. Želimo jim veliko uspeha na njihovi nadaljnji poti. Prepričani smo, da bomo tudi v prihodnje veliko slišali o njih.

Razrednika devetošolcev: Boris Starašinič in Mihaela Filak

(Skupno 1.209 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost