Skoči na glavno vsebino

Povsod, kjer mi seže pogled, lepota zasanjana.
Kje najti še lepši je svet, kje lepše je kot doma?
  (M. Stare)

Leto 2024 je Občina Črnomelj razglasila za »Leto domovine«, saj bomo obeležili 80. obletnico I. zasedanja SNOS-a. Tudi mi se pridružujemo aktivnostim ob tem jubileju, zato znotraj šole razpisujemo foto natečaj na temo DOMOVINA. Namen natečaja je krepiti narodno zavest, pripadnost in naklonjenost do Slovenije, domačega kraja in šole.

Učenke, učence in vse zaposlene vabimo, da sodelujete z digitalnimi fotografijami, ki ste jih že posneli ali pa jih še boste v dneh do petka, 1. decembra, ko je zadnji dan za oddajo fotografij. S svojimi fotografijami tudi vi lahko zajamete delček domovine, ki je vam všeč.

Fotografirate lahko z digitalnimi fotoaparati ali s telefoni, ki pa morajo omogočati visoko kvaliteto posnetka. Vsakdo lahko sodeluje z največ 5 fotografijami. Datoteke fotografij morajo biti poimenovane z: imenom in priimkom avtorja, razredom in naslovom dela (npr.: jaka_novak_6a_drevo_zivljenja).

Vse prispele fotografije, ki bodo v skladu z razpisnimi pogoji, bo pregledala in ocenila 3-članska strokovna žirija. Pri ocenjevanju prispelih fotografij bo žirija upoštevala ustreznost razpisane tematike, izvirnost in izpovednost del ter estetska in tehnična merila. Razpis natečaja najdete tudi na šolski spletni strani.

Izbrane fotografije bomo objavili v šolskem glasilu in razstavili na fotografski razstavi na naši šoli.

Fotografije pošljite na e-naslov:  palmira.sasek@guest.arnes.si ali palmira.sasek@osmjc.si

Mnogo ustvarjalnih užitkov in čim več ujetih trenutkov!

 

Organizator foto natečaja: Medijski krožek OŠ Mirana Jarca Črnomelj

  

 

(Skupno 156 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost