Skoči na glavno vsebino

Za učenci predmetne stopnje je še zadnji športni dan v jesenskem delu, ki smo ga izvedli v petek, 14. 10. 2022. 

Z ravnateljem v vlogi učitelja tenisa so uživali učenci na teniškem igrišču v Loki, na fitnesu in pri tajskem boksu pa so se sproščali v centru borilnih veščin Gladiator na Majerju.

Članice medijskega krožka smo bile prisotne na dveh aktivnostih. 

Nuša poroča iz Podzemlja:

V adrenalinskem parku v Podzemlju smo se najprej ogreli in pretekli nekaj krogov po igrišču. Nato nam je prijazna vodička podelila in pokazala, kako se zapne pasove. Potem pa je bil čas za zabavo. Lahko smo se odločali med tremi progami. Nekateri so se odločili za prvo lažjo progo, drugi pa so se napotili na višji dve. Vsi smo se zelo zabavali med drevesnimi krošnjami, zato smo bili kar malo razočarani, ko nas je ob 12. uri prišel iskat avtobus.

 Anja in Sofija sta aktivno sodelovali na raftingu:

Našo dogodivščino na Kolpi smo začeli v Dolu. Ko smo prispeli na začetno točko, smo si nadeli primerno opremo. Končno smo dočakali trenutek, kjer smo stopili v raft. Že na začetku smo imeli dramo s tem, ko je en raft izgubil učitelja. V enem raftu so pozabili veslo. Ko so to opazili, je bilo že prepozno (omg). Prav tako sta bila na enem samem raftu dva človeka z zvočnikom, ki nista sprejemala glasbenih želja. Pot smo zaključili v Radencih. Najtežji del celega dne je prispel na koncu – nošenje rafta na glavi! Po zasluženi malici nas je pričakal avtobus za odhod nazaj do šole.

V fotogaleriji si lahko ogledate utrinke iz Podzemlja in spusta z raftom.

Medijski krožek OŠ Mirana Jarca Črnomelj

(Skupno 167 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost