Skoči na glavno vsebino

Letos so v branju uživali številni učenci naše šole, precej pa jih je osvojilo tudi bralno značko. Teh je bilo 211, od tega na razredni stopnji 147, na predmetni stopnji pa 64. V 9. razredu je bilo kar 17 zlatih bralcev, kar pomeni, da so ti učenci bralno značko osvojili v vseh razredih osnovne šole. To so Aida Husić, Karin Simonič, Kim Riznič, Lana Planinc, Ivona Begović, Jaka Špehar, Sara Foršček, Kaja Pavše Grabrijan, Jakob Kavšek, Anja Beličič, Samo Kavčič, Ajda Majerle, Enida Husić, Žan Belca, Nina Petkovič, Larisa Mirtič in Primož Vardič Grahek. Vsi bralci so prejeli priznanja, bralci 1., 4. in 7. razreda pa tudi mape, zlati bralci pa so dobili še dodatno priznanje.

K zglednemu številu bralcev so zagotovo pripomogle učiteljice, ki so učence spodbujale k branju in z njimi opravljale pogovore o prebranih knjigah.

 

Na šoli smo imeli 21. maja 2018 prireditev ob zaključku bralne značke, potekala je v dveh delih. Prireditev sta povezovala Eva Mavsar in Bor Kunič, za fotografijo je skrbel Dimitri Mandič Petraš. Gost na prireditvi je bil znan slovenski prevajalec, pisatelj in stand-up komik Boštjan Gorenc – Pižama. Bil je zelo zabaven, a hkrati tudi poučen. Na koncu je učencem podelil priznanja.

Vsem bralcem iskrene čestitke.

(Skupno 687 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost