Skoči na glavno vsebino

V soboto, 5. maja 2018, je na naši šoli že šestič potekala prireditev v okviru projekta ŠPORT in ŠPAS-dan druženja in gibanja vseh generacij. Učencem so se pridružili starši, dedki, babice, sorodniki in ostali znanci ter tako skupaj prijetno preživeli sobotno dopoldne.

Udeležence prireditve je nagovoril g. ravnatelj Boris Mužar. Pred pohodi in ogledi delavnic so se ogreli pod vodstvom učiteljice Helene Jelenič.

V delavnicah so si lahko ogledali postopek izdelovanja belokranjskih pisanic in specialne filmske efekte-filmsko ličenje. Na stojnicah se je predstavila Zveza lovskih družin Bele krajine in Krajinski park Kolpa. Na plezalni steni »Suhi most« je svojo dejavnost predstavil Športno plezalni odsek Planinskega društva Črnomelj. Ribiška družina Črnomelj se je predstavila na ribniku Mlaka v Kanižarici. Na zaključku je nastopilo Twirling mažoretno društvo Spin.

Po nagovoru gospe županje Mojce Čemas Stjepanovič je sledila podelitev priznanj za najstarejšega in najmlajšega udeleženca ter najštevilčnejšo družino. Najstarejša udeleženka je bila Ksenija Khalil, najmlajši udeleženec pa Kristjan Bebar. Največ sorodnikov je na prireditev pripeljala Pia Žalec.

Po poučnih in razgibanih dopoldanskih aktivnostih smo dobre volje zapustili prizorišče.

 

(Skupno 274 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost